Mys? Ja – MYSIGT!UNDERBART!HÄRLIGT!

Ursäkta de stora bokstäverna, men för att sammanfatta dagen så måste det skrivas i stora bokstäver. Den här dagen har varit så komplett jävla underbar att jag lär gå på moln i flera dagar efter dagens härliga händelser.

Dagen började med att vi skulle sticka till Västerhaninge och bli hämtade där av Ann-Louise på kennel grandison. Dock så var bussen sen, så vi missade tåget. Tack vare att Ann-Louise är så snäll så erbjöd hon sig att hämta oss i Skogås centrum istället, så det gjorde hon. När vi kom till huset så möttes vi av två skällande tanter, Bree och Alva. Snacka om vackra tjejer! Bree är importerad från USA och har underbart trevliga grandisar efter sig. Alva var riktigt go. Vi gick in i huset, och de ”små” tanterna ville bara gosa och kela med oss hela tiden. Det var skitmysigt! Vi fick bullar och te, och efter en stund så var Alva riktigt busig av sig och snodde A-L’s bulle. Tjoff! sa det så var den borta och i hennes mun. Hehe, så kan det gå… Ingen av oss hängde riktigt med där.

En stund senare var det dags för yrvädret att komma ut och hälsa. Det lilla yrvädret är 6 månader gammal och bor egentligen i Norge, men ägaren hade skadat sig så kennel grandison tar hand om henne tills att hon är bättre. Snacka om vilding! Fast hon var mysig. Man får ju faktiskt förstå att det var en valp, men det var ingen liten valp. Grandisar vid 6 månaders ålder är större än fullvuxna schäfrar! Det är väldigt häftigt tycker jag. Efter ytterligare en stund så var det dags för Hubba och Bonnie (stavning?) att komma ut och hälsa. De två är syskon från G kullen. Två minuter max efter att Hubba att fått nosa lite på mig så klev han upp i soffan bredvid mig, satte bakbenen på sitsen bredvid, lade tassarna i knät på mig och sedan lade han sitt stora, underbart vackra huvud i min famn och där låg han i minst en timme och bara gosade. Jag bara njöt, och njöt och njöt! Fy fan vad härligt det var! mysimysimys….ÅH!!!

Det syns att man njuter en hel del, va? Jag ska lägga upp flera bilder senare. Det som också känns så härligt är att jag har funnit min uppfödare, och de har godkänt mig som valpköpare vilket är skitkul! Lite sunt förnuft gör att man kommer långt, eller vad då? Det blir en hel del pengar jag får lägga undan till första köpet av GD, men det är det fanimej värt! Tidigast då jag avslutat studierna och fixat jobb samt att bostaden passar bättre så slår jag till! Får bara hoppas att någon utav G kullens hundar är tillgängliga då och att helst det blir ifrån Hubba. Han är den största grand danois jag någonsin har sett! Han är nog rätt så garanterat den högsta i Sverige, eller åtminstone en utav de högsta. Han är heller inte bara hög, utan han har den där massan man vill ha också, inte för mycket läpp och jättevackra öron. Sen är han alldeles lacksvart i pälsen! Åh, han är så vacker! Älsklingen fick också gosa en hel del med Bonnie och med Bree. Mysigt!

Ja, nog snackat om grandisar kanske? Efter att vi varit och hälsat på så stack vi till Heron City, käkade sushi (grymt god, rekommenderas varmt!) på ett ställe i food courten, bamboo thai city eller nått liknande hette den. Älsklingen beställde nudlar med kyckling och grönsaker och den woken var så grymt god att man hade lätt kunnat förätit sig enbart på det. Det är synd att man inte har nära till Heron City. Jag hade fan kunnat åka dit enbart för att äta den sushin och de nudlarna igen. Så jävla gott! Efter det gick vi på Media Markt och kollade på prylar och lite annat.

En riktigt trevlig dag med andra ord. Imorgon är det dags för hemfärd. Ska bli riktigt härligt att komma hem igen.