4 år tillsammans med älsklingen idag!

Yes, detta är en dag att fira på alla sätt och vis. För fyra år sen blev jag och min älskade Henrik tillsammans officiellt, för andra gången faktiskt som en del av er vet. Vår historia är ju rätt spännande och ni som inte vet den, kan läsa mer om detta här.

Vi ska fira den här dagen genom att äta asiatisk mat på en av våra favoritrestauranger här i Växjö – Maido. Jag älskar sushi, men det gör inte Henrik, så då är Maido ett bra alternativ, då deras andra rätter är väldigt goda. Imorgon ska vi gå på bio och se the Hobbit. Det ska bli skoj. Jag älskar ju fantasyfilmer, så jag ser verkligen fram emot det.

I övrigt så är jag upptagen med att plugga röven av mig, eller nått i den stilen. Så farligt är det inte dock, men det kändes som om att det var på god väg att bli för mycket för ett par dagar sen. Efter att jag igår insett vad som ska göras så är jag lugnare, men det är också viktigt att jag gör allt på utsatt tid också när jag väl sitter här vid datorn. På senare tid har jag knappt haft tid för något känns det som. Jag har knappt bloggat alls på två veckor, och till och med mitt konto på fejjan har blivit lidande (någorlunda i alla fall) eftersom Google+ har kommit med nya spännande funktioner, nämligen grupper, som gör att jag spenderat all min lediga tid framför datorn till att skriva i dem. Jag har även en egen grupp på google+ som handlar om rasen Grand Danois. Där skrivs allt på engelska, men det är för att det är ett internationellt forum. Än så länge finns nog inte så många svenskar på G+ som har GD, så det är nog inte lönt att skapa en grupp för svenska ägare.

Jag hoppas ni har saknat mig, och förhoppningsvis kommer jag ha lite tid nu över julen att blogga. I värsta fall så vet ni ju vad jag sysslar med när jag inte pillar med bloggen, som annars är ett stort favoritintresse.