Stories blev nya Google+ funktionen

Jag vet inte om jag ska hurra för det här eller inte. Jag hade ju hoppats på fler funktioner, typ att de hade släppt 50+ efterlängtade grejer, men så blev det alltså inte. Istället blev det fler funktioner gällande foto. Missförstå mig rätt nu – den här funktionen är väldigt intressant, och det gör det mer inspirerande att fotografera mer när man är på resande fot. Jag ska visa nedanför (förhoppningsvis).

Klickar ni på den här länken så kan ni se min Story från Skottland. Egentligen hade jag velat bädda in hela storyn i blogginlägget, men det verkar omöjligt. Dock så har de själva gjort det på den officiella Google bloggen, så på nått vis ska det gå, men jag vet inte hur. Jag har frågat dem, men jag har inte fått något svar. Tids nog ska jag väl lista ut hur man gör, men förmodligen är det en funktion som bara vissa få inom Google har tillgång till, eftersom den officiella Google bloggen samt flera andra Google bloggar har väldigt fina teman, som ingen annan har tillgång till, så det kan ju vara nått sånt som gör att det inte går. Blogger i sig är ju rätt gammalt, och det behövs uppdateras rejält här, egentligen. Det fattas extremt mycket features på blogger tycker jag. Man kan inte ens göra en drop down meny med sina sidor. Eller ja, man kan, men då krävs det massa kodande och så fort man byter ut sin mall, så försvinner den fina menyn man har gjort.

Eftersom jag gillar att byta tema ofta, så hade det inte fungerat. Nä, det ultimata hade varit om Blogger och Google Sites hade slagits ihop och blivit typ som Googles egna version av WordPress. Det hade varit underbart. Skriv en kommentar om du håller med!

I övrigt så ska jag spendera dagen med att söka jobb och fila på mitt CV samt kontakta massa människor om praktik och andra viktiga saker. Jag måste fan ha ett jobb, eller åtminstone en bättre inkomst, så jag kan ta ett kliv framåt i livet och komma steget närmare till att skaffa Grand Danois.

Vad ska du hitta på idag?